Als je de bestelling gedaan hebt wat dan…
Controleer je email box of je bestelling binnen is met je factuur van de betaling. Het kan voorkomen dat deze email in je spambox terecht komt dus let op en controleer deze mocht de email niet in je mailbox zitten.
Je bestelling zal nadat de betaling binnen is zo spoedig mogelijk worden verwerkt en verzonden worden via wetransfer.com.

Een account:
Maar je een account aan in de webshop dan kun je altijd bij je bestelgegevens en factuur.

Foto informatie:
Bij digitale foto’s vind je tevens de info van de grote en bruikbaarheid van de foto. Arie Bon fotografie bied de mogelijkheid om ook kleine bestanden te bestelling.

Bestellen van setjes digitale foto’s:
Als je een setje besteld kun je in de basis foto’s bestellen waarbij je in-focus scherp op de foto staan als 1ste of 2de rijder. Mocht het zo zijn dat je de 3de rijder bent en er vol scherp opstaat mag deze ook besteld worden mits je er helemaal opstaat. Het is geen zwart / wit regel en kijk er redelijk soepel naar als een foto in een grijs gebied zit!

Overige foto’s:
Start en paddock foto’s mogen door iedereen besteld.

*Alle andere foto’s kunnen los bijbesteld worden.

Het aantal foto’s:
Is afhankelijk hoe vaak ik je op de foto heb gezet… Wil je er zeker van zijn om van een evenement een setje foto’s te bestellen? Laat het weten voor aanvang dan zorg ik ervoor dat er gericht foto’s gemaakt worden. Bij vooraf aanmelden en betalen op de baan ben je verzekerd van de actieprijs!

Kwaliteit foto’s in het album:
Het beeldmateriaal in de albums zijn van zeer lage kwaliteit met beeldlogo! Natuurlijk worden de geleverde foto’s van hoge kwaliteit geleverd zonder logo.

Kwaliteit geleverde foto’s:
Alle geleverde foto’s worden geoptimaliseerd geleverd!

Betaling:
Je kan online betalen met:
IDEAL
Bancontact
Sofort Banking

Snelle beslissers acties:
Voor de snelle beslissers na een evenement is er regelmatig een actie korting en deze vind je gelijk bij het product in de webshop, hier hoef je niets extra’s voor te doen!